بیسکوئیت: 300 گرم
کره:110 گرم
پنیر ماسکارپونه: یک بسته
خامه صبحانه: یک بسته
شکر: 2 قاشق سوپخوری
ژلاتین: 2 قاشق سوپخوری
شیر: یک استکان
طرز تهیه:
بیسکوئیت ها را خرد کرده، کره را آب می کنیم و به بیسکوئیت ها اضافه می کنیم خوب مخلوط می کنیم. مواد را درون ظرف مورد نظر می ریزیم و با قاشق خوب ته ظرف فشار می دهیم و سطح آن را یکسان می کنیم، به مدت یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم. پنیر، خامه و شکر را خوب مخلوط می کنیم. ژلاتین و شیر را به روش بن ماری آب می کنیم و به مخلوط پنیر اضافه می کنیم، مجدد مخلوط می کنیم. روی بیسکوئیت ها ریخته به مدت 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم.