تخم مرغ: 4 عدد
پنیر ماسکارپونه: 400 گرم
وانیل: ¼ قاشق مرباخوری
شکر: 1/3 پیمانه
نسکافه : 1 قاشق غذاخوری یا یک شات اسپرسو
بیسکوئیت لیدی فینگر: 24 عدد
پودر کاکائو: 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و در دو ظرف جدا بریزید. زرده تخم مرغ، وانیل، پودر کاکائو و شکر را کاملا باهم همزن بزنید سپس به این مواد پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و کاملا مخلوط نمایید.
سفیده تخم مرغ را با یک نوک قاشق چایخوری نمک کاملا بزنید تا سفت و سبک شده و از کاسه جدا نشود و رد همزن بر روی سفیده باقی بماند. سفیده تخم مرغ زده شده را با مواد ترکیبی زرده با هم مخلوط کنید. دقت کنید که در این مرحله سفیده و زرده را آرام با هم مخلوط نمایید تا پف سفیده نخوابد.
یک قهوه اسپرسو غلیظ تهیه کنید، لیدی فینگر را فقط از قسمت زیر چند ثانیه درون قهوه بزنید در ظرف قرار دهید و روی آن را از مواد مخلوط قرار می دهیم و دوباره یه لایه دیگر لیدی فینگر که درون قهوه زده شده و روی مواد قرار میدهیم دوباره از مواد مخلوط روی آنها قرار می دهیم. برای تزیین از پودر کاکائو و یا شکلات خرد شده استفاده می کنیم. تیرامیسو را به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا جا افتاده و طعم و مزه مواد با هم ترکیب شود.