• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 535
      تاریخ مطلب :20:21 - 09/04/1396



        


      تیرامیسو


       تیرامیسو


       

      تخم مرغ: 4 عدد
      پنیر ماسکارپونه: 400 گرم
      وانیل: ¼ قاشق مرباخوری
      شکر: 1/3 پیمانه
      نسکافه : 1 قاشق غذاخوری یا یک شات اسپرسو
      بیسکوئیت لیدی فینگر: 24 عدد
      پودر کاکائو: 2 قاشق غذا خوری
      طرز تهیه:
      سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و در دو ظرف جدا بریزید. زرده تخم مرغ، وانیل، پودر کاکائو و شکر را کاملا باهم همزن بزنید سپس به این مواد پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و کاملا مخلوط نمایید.
      سفیده تخم مرغ را با یک نوک قاشق چایخوری نمک کاملا بزنید تا سفت و سبک شده و از کاسه جدا نشود و رد همزن بر روی سفیده باقی بماند. سفیده تخم مرغ زده شده را با مواد ترکیبی زرده با هم مخلوط کنید. دقت کنید که در این مرحله سفیده و زرده را آرام با هم مخلوط نمایید تا پف سفیده نخوابد.
      یک قهوه اسپرسو غلیظ تهیه کنید، لیدی فینگر را فقط از قسمت زیر چند ثانیه درون قهوه بزنید در ظرف قرار دهید و روی آن را از مواد مخلوط قرار می دهیم و دوباره یه لایه دیگر لیدی فینگر که درون قهوه زده شده و روی مواد قرار میدهیم دوباره از مواد مخلوط روی آنها قرار می دهیم. برای تزیین از پودر کاکائو و یا شکلات خرد شده استفاده می کنیم. تیرامیسو را به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا جا افتاده و طعم و مزه مواد با هم ترکیب شود. 


      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved