مواد لازم:
برنج: 2 پیمانه
ماست: 200 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
زعفران حل شده: 1 قاشق غذاخوری
بادمجان: 2 عدد
گوجه فرنگی: 2 عدد
پیاز داغ: 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را سرخ می کنیم و در قابلمه می چینیم. روی آن ها گوجه ریز کرده، پیاز داغ، ادویه و یک لیوان آب می ریزیم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد. وقتی که بادمجانها پختند و آب آن خوب گرفته شد، تمام مواد را با گوشکوب می کوبیم.
برنج را به مدت 2 ساعت خیس می کنیم سپس آن را آبکش می کنیم. ماست را با تخم مرغ و زعفران ترکیب کرده به برنج اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. سپس درون تابه روغن می ریزیم نیمی از برنج را درون آن می ریزیم، و روی آن مخلوط بادمجان را قرار می دهیم و مجدد از مواد برنج روی آن میریزم و به مدت 45 دقیقه رو حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد.