• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 827
      تاریخ مطلب :14:59 - 23/01/1395



        


      ته چین بادمجان


      طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید


      مواد لازم:

      برنج: 2 پیمانه

      ماست: 200 گرم

      تخم مرغ: 1 عدد

      زعفران حل شده: 1 قاشق غذاخوری

      بادمجان: 2 عدد

      گوجه فرنگی: 2 عدد

      پیاز داغ: 1 قاشق غذاخوری

      نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

      طرز تهیه:

      ابتدا بادمجانها را سرخ می کنیم و در قابلمه می چینیم. روی آن ها گوجه ریز کرده، پیاز داغ، ادویه و یک لیوان آب می ریزیم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد. وقتی که بادمجانها پختند و آب آن خوب گرفته شد، تمام مواد را با گوشکوب می کوبیم.

      برنج را به مدت 2 ساعت خیس می کنیم سپس آن را آبکش می کنیم. ماست را با تخم مرغ و زعفران ترکیب کرده به برنج اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. سپس درون تابه روغن می ریزیم نیمی از برنج را درون آن می ریزیم، و روی آن مخلوط بادمجان را قرار می دهیم و مجدد از مواد برنج روی آن میریزم و به مدت 45 دقیقه رو حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد.



      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved