مواد لازم:
تکه های ران و سینه مرغ : 1 کیلو
پیاز متوسط : یک عدد
سیر: 2 حبه
آب مرغ: 1 پیمانه
شکر قهوه ای: 1 قاشق سوپخوری
کره: 100 گرم
آبلیمو: 1 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
مرغ ها را به همراه سیر، یک پیمانه آب و ادویه جات روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. پس از پخت درون کره سرخ می کنیم. پیاز را نگینی خرد کرده درون روغن تفت می دهیم، سپس شکر را اضافه کرده کمی تفت می دهیم و بعد از کمی تفت ادویه جات، آبلیمو و در آخر آب مرغ را اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شروع به قل زدن کند، سپس سس آماده شده را روی مرغ های سرخ شده ریخته و به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهد تا سس به خورد مرغ ها برود.