مواد لازم:
پیاز متوسط: 1 عدد
کرفس: 2 شاخه
هویج متوسط: 1 عدد
سس مایونز: 1 عدد شیشه کوچک
سس خردل: 1 قاشق سوپخوری
سس کچاپ: 1 قاشق سوپخوری
پودر ریحان و ترخون: 1/2 قاشق سوپخوری
شکر: 1 قاشق چایخوری
سرکه: 1/4 پیمانه
آب کلم قرمز: 2 قاشق سوپخوری
پودر سیر، آویشن، نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
هویج را با رنده ریز، رنده می کنیم. پیاز و کرفس را ارزنی خرد می کنیم. سپس کلیه مواد را با هم درون غذا ساز ریخته و خوب مخلوط می کنیم. سس را درون ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.