مواد لازم:
گوشت خورشی: 500 گرم
لپه: 200 گرم
پیاز: 1 عدد متوسط
لیمو عمانی: 4 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپخوری
سیب زمینی خلال شده جهت سرخ کردن به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت ها را به صورت قیمه ای خرد می کنیم، با مقدار کمی فلفل و روغن مزه دار می کنیم. لپه ها به مدت 2 ساعت درون آب خیس می کنیم.پیاز را نگینی خرد می کنیم درون رون تفت می دهیم تا سبک شود سپس گوشت را اضافه کرده و حرارت را زیاد می کنیم، گوشت را تفت می دهیم تا دور گوشت طلایی شود سپس حرارت را کم می کنیم. لپه را نیز به گوشت اضافه می کنیم، مقداری تفت می دهیم سپس فلفل و زردچوبه و رب را به خورش اضافه می کنیم خوب تفت می دهیم، مقداری آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا با حرارت کم خورش بپزد. نیم ساعت قبل از اینکه خورش کاملا آماده شود، لیمو عمانی ها را شسته، با چنگال سوراخ می کنیم و به خورش اضافه می کنیم. لحظه ای که خورش پخت به آن دارچین اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم.
سیب زمینی ها را سرخ می کنیم و در زمان سرو روی خورش می ریزیم.