• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 730
      تاریخ مطلب :11:49 - 26/11/1394



        


      لقمه های قبرسی


      طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید


      مواد لازم:

      آرد: 3 پیمانه

      خمیر ترش: 1/4 قاشق سوپخوری

      بکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری

      گلاب: 1 قاشق سوپخوری

      آب ولرم: 1 و 1/2 پیمانه

      پوست پرتقال رنده شده: به میزان لازم

      عسل: 2 قاشق سوپخوری

      شهد به میزان لازم

      طرز تهیه:

      آرد، خمیر ترش، پوست پرتقال رنده شده و بکینگ پودر را در ظرفی با هم ترکیب می کنیم. گلاب و آب ولرم را به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا خمیر بدست آید. بعد روی ظرف را با حوله می پوشانیم و به مدت یک ساعت در جای گرم قرار می دهیم تا خمیر آماس کند.

      شهد را همانگونه که برای گوش فیل آمادهه کردیم، آماده می کنیم.

      روغن را در ظرفی ریخته، پس از اینکه داغ شد خمیر هایی به اندازه گردو برداشته و داخل روغن سرخ می کنیم و سپس در ظرفی که شهد در آن قرار دارد می اندازیم و روی آن عسل می ریزیم و در صورت تمایل با انواع مغزها تزیین می کنیم.



      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved