مواد لازم:
بیسکوئیت شکلاتی: 150 گرم
کره:70 گرم
مواد لازم برای کاستارد:
آرد سفید: 1 قاشق سوپخوری
آرد ذرت: 1 قاشق سوپخوری
شکر: 1 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ: 1 عدد
شیر: 125 میلی لیتر
وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برای پایه دسر، ابتدا بیسکوئیت ها را خرد می کنیم، کره را آب می کنیم و به بیسکوئیت ها اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. کف ظرف مورد نظر می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم.و درون یخچال قرار می دهیم.
برای تهیه کاستارد: ابتدا شیر را روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود. زرده تخم مرغ، وانیل و شکر را خوب مخلوط کرده تا کرم رنگ شود سپس آرد ها را الک کرده به آن اضافه می کنیم و مخلوط آماده شده را به شیر اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم، مواد را مدام هم میزنیم تا شکلی شبیه فرنی بگیرد سپس از روی حرارت بر میداریم. و روی بیسکوئیت ها میریزیم، بعد از کمی خنک شدن روی آن را با میوه دلخواه تزئین می کنیم و به مدت 4 ساعت درون یخچال قرار می دهیم.