• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 526
      تاریخ مطلب :10:23 - 19/11/1394



        


      دسر کاستارد و بیسکوئیت شکلاتی


      طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید


      مواد لازم:

      بیسکوئیت شکلاتی: 150 گرم

      کره:70 گرم

      مواد لازم برای کاستارد:

      آرد سفید: 1 قاشق سوپخوری

      آرد ذرت: 1 قاشق سوپخوری

      شکر: 1 قاشق سوپخوری

      زرده تخم مرغ: 1 عدد

      شیر: 125 میلی لیتر

      وانیل: 1/4 قاشق چایخوری

      طرز تهیه:

      برای پایه دسر، ابتدا بیسکوئیت ها را خرد می کنیم، کره را آب می کنیم و به بیسکوئیت ها اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. کف ظرف مورد نظر می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم.و درون یخچال قرار می دهیم.

      برای تهیه کاستارد: ابتدا شیر را روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود. زرده تخم مرغ، وانیل و شکر را خوب مخلوط کرده تا کرم رنگ شود سپس آرد ها را الک کرده به آن اضافه می کنیم و مخلوط آماده شده را به شیر اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم، مواد را مدام هم میزنیم تا شکلی شبیه فرنی بگیرد سپس از روی حرارت بر میداریم. و روی بیسکوئیت ها میریزیم، بعد از کمی خنک شدن روی آن را با میوه دلخواه تزئین می کنیم و به مدت 4 ساعت درون یخچال قرار می دهیم.



      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved