مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
تخم مرغ پخته شده و رنده شده: 3 عدد
زرشک: 3 قاشق غذا خوری
گشنیز خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
زیره سبز: 1 قاشق چای خوری
پیاز داغ : به میزان لازم
گردو نگینی: 150 گرم
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری
سیب زمینی پخته شده: 500 گرم
زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت را در تابه ریخته به همراه کمی روغن، ادویه جات لازم، زرشک و رب تفت می دهیم، سپس از روی حرارت برداشته می گذاریم تا خنک شود. سیب زمینی رنده شده، تخم مرغ پخته رنده شده، گشنیز به همراه گوشت را با هم مخلوط کرده خوب ورز می دهیم. سپس به صورت بیضی در آورده وسط آن را پیاز داغ و گردو می گذاریم، کوفته را می بندیم. ابتدا درون تخم مرغ سپس درون آرد سوخاری می غلتانیم و درون روغن سرخ می کنیم.