• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 221
      تاریخ مطلب :15:39 - 10/11/1394



        


      سرکه


      طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید


      برای درست کردن سرکه حتما باید پوست میوه ها گرفته شود، از هسته جدا شوند و هیچ تکه چوبی به آنها باقی نمانده باشد. و بهتر است ظرف سرکه، سوفالی و یا چوبی باشد و حتما در داشته باشد. از تمامی میوه ها می توانیم سرکه تهیه کنیم. مثلا میوه  مورد نظر سیب است جهت گرفتن سرکه سیب، مقدار لازم یک کیلو سیب می باشد. سیب ها را کاملا شسته، پوست آن را می کنیم و از هسته جدا می کنیم و خرد می کنیم. در ظرف مورد نظر می ریزیم. به اندازه 10 سانتی متر بالای سیب ها آب ریخته و روی آن یک قاشق سوپخوری سرکه سیب می ریزیم. به هیچ عنوان از قاشق فلزی استفاده نمی کنیم و از قاشق چوبی برای هم زدن مواد استفاده می کنیم. بعد از همزدن مایعات، یک قاشق سوپخوری نمک نیز اضافه می کنیم و مجدد مواد را هم میزنیم. در آخر 1 قاشق سوپخوری خمیر ترش اضافه می کنیم. در ظرف را به مدت 2 روز تا یک هفته نیمه باز می گذاریم. بعد از روی میوه ها شروع به حباب زدن می کند، در ظرف را تا زمانی نمی گذاریم که حباب زدن ادامه دارد، زمانیکه تعداد حبابها کم شد در ظرف را می گذاریم. در ظرف را محکم می بندیم و دور ظرف را خمیر می زنیم. دمای محل نگهداری سرکه باید بین 22 تا 24 درجه باشد، ضمناً ظرف را در جایی می گذاریم که مطمئن هستیم به مدت یک ماه هرگز ظرف را تکان نمی دهیم. راس یک ماه در ظرف را بر میداریم و روی آن را به مدت 2 روز توری(آبکش) قرار می دهیم. بعد از دو روز از صافی عبور می دهیم. عصاره بدست آمده سرکه می باشد.



      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved