مواد لازم:
شکر: 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ: 3 عدد
وانیل: 1/3 قاشق چایخوری
موز خرد شده: 250 گرم
خامه: 250 گرم
پودر ژلاتین: 2 قاشق مربا خوری
آب سرد: 1/2 پیمانه
پودر قند: 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا زرده های تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل با همزن خوب میزنیم تا سفت و کرم رنگ شود. سفیده های تخم مرغ را با پودر قند می زنیم تا کاملا سفت شود، حالا خامه را به زرده های تخم مرغ اضافه می کنیم. ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و به صورت بن ماری حل می کنیم و به مخلوط زرده و خامه اضافه می کنیم. سفیده را به مواد افزوده و هم می زنیم. سپس موزهای خرد شده را اضافه می کنیم. پس از آماده شدن مواد، آن را در ظرف مناسبی ریخته در یخچال قرار می دهیم تا بسته شود. در انتها سطح سوفله را تزیین می کنیم.