مواد لازم:
میگو: 200 گرم
آووکادو: 2 عدد
پیاز(ترجیحاً قرمز): 1 عدد
آبلیمو: 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون: 4 تا 5 قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده: 1 قاشق سوپخوری
پیازچه خرد شده: 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و رنده پوست لیموترش به میزان لازم
طرز تهیه:
میگو را مزه دار می کنیم سپس درون روغن تفت می دهیم. در ظرفی پیاز خرد شده، پیازچه، جعفری خرد شده، میگو، آووکادو که مکعبی خرد شده، به همراه بقیه مواد با هم ترکیب می کنیم .
نکته مهم: آووکادو موجود در بازار، کال هستند. برا ی اینکه رسیده شود به مدت 48 ساعت آن را درون ظرف برنج قرار می دهیم.