• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 543
      تاریخ مطلب :12:23 - 14/10/1401



        


      مسقطی کاراملی


      طرز تهیه را در ادامه مطلب مشاهده بفرمایید


       

      مواد لازم:

      شیر 4 پیمانه

      شکر 1 پیمانه

      نشاسته گل 1/2 پیمانه

      کره 30 گرم

      گلاب 1 قاشق سوپخوری

       

      شکر را روی حرارت ملایم بگذارید و اصلا هم نزنید تا کاراملی شود.

      شیر و نشاسته را با هم مخلوط کنید تا نشاسته داخل شیر حل شود.

      بعد از اینکه شکر کاراملی شد مخلوط شیر و نشاسته را بهش اضافه می کنیم. ابتدا کمی سفت می شود ولی نگران نباشید، حرارت را ملایم کنید و به همزدن ادامه دهید تا هم کارامل حل شود و هم مواد به غلظت مناسب برسد سپس کره و گلاب را اضافه کنید و بعد از اینکه مواد شروع به حباب زدن کرد از روی حرارت بردارید، از صافی عبور دهید و داخل قالب بریزید و به مدت 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر آماده شود.


      دسر مسقطی مسقطی کاراملی
      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved