• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 712
      تاریخ مطلب :12:02 - 14/10/1401



        


      توپک خرما و جو پرک


      طرز تهیه را در ادامه مطلب مشاهده بفرمایید


       

      مواد لازم:

      جو پرک 1 پیمانه

      خرما بدون هسته 8 تا 10 عدد

      دارچین 1 قاشق چایخوری

      گردو خرد شده 1/3 پیمانه

      پودر کاکایو 1 قاشق سوپخوری

      گلاب 1 قاشق سوپخوری

       

      ابتدا جو پرک را داخل غذاساز بریزید خوب مخلوط کنید تا کاملا آرد شود. سپس بقیه مواد را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.

      از مواد بردارید و به شکل توپک کوچک گرد کنید و داخل پودر کاکائو بزنید، نیم ساعت داخل یخچال نگهداری کنید و بعد نوش جان کنید.



      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved