• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 364
      تاریخ مطلب :12:22 - 15/10/1396



        


      فواید انبه


       پیشگیری از سرطان: تحقیقات نشان می دهد ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در انبه از سرطانهای سینه، روده، پروستات و لوسمی جلوگیری می کند


       پیشگیری از سرطان: تحقیقات نشان می دهد ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در انبه از سرطانهای سینه، روده، پروستات و لوسمی جلوگیری می کند

      کاهش کلسترول: سطح بالای فیبر، پکتین و ویتامین C موجود در انبه باعث کاهش سطح کلسترول بد می گردد
      پوست شفاف: انبه منافذ بسته شده پوست را تمیز کرده و جوش ها را از بین می برد
      قلیایی کردن تمام بدن: اسید تارتاریک، اسید مالیک و اسید سیتریک موجود در انبه به حفظ منبع قلیایی بدن کمک می کند
      بهبود بینایی: یک فنجان انبه، 25 % از نیاز روزانه بدن به ویتامین A را جبران می کند. ویتامینی که باعث بهبود بینایی شده و از شب کوری و خشکی چشم جلوگیری می کند
      بهبود هضم: فیبر موجود در انبه به هضم و دفع غذا کمک می کند
      پیشگیری از گرمازدگی: ترکیب آب انبه و آب می تواند به خنک شدن بدن کمک کند و از گرمازدگی جلوگیری کند
      افزایش سیستم ایمنی: انبه منبع غنی از ویتامین C  و A به علاوه انواع مختلف کاروتنوئید است که باعث افزایش سلامت و قدرت سیستم ایمنی می شود


      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved