• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 232
      تاریخ مطلب :10:10 - 09/12/1394



        


      سس هزار جزیره


      طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید


      مواد لازم:

      پیاز متوسط: 1 عدد

      کرفس: 2 شاخه

      هویج متوسط: 1 عدد

      سس مایونز: 1 عدد شیشه کوچک

      سس خردل: 1 قاشق سوپخوری

      سس کچاپ: 1 قاشق سوپخوری

      پودر ریحان و ترخون: 1/2 قاشق سوپخوری

      شکر: 1 قاشق چایخوری

      سرکه: 1/4 پیمانه

      آب کلم قرمز: 2 قاشق سوپخوری

      پودر سیر، آویشن، نمک و فلفل: به میزان لازم

      طرز تهیه:

      هویج را با رنده ریز، رنده می کنیم. پیاز و کرفس را ارزنی خرد می کنیم. سپس کلیه مواد را با هم درون غذا ساز ریخته و خوب مخلوط می کنیم. سس را درون ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.



      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved