• صفحه نخست
  • دسته بندی
    • فینگرفود
    • آشپزی
    • خواص مواد غذایی
    • تزئین خوراکی ها
    • دسر
    • سالاد
    • شیرینی پزی
    • غذاهای گیاهی
    • اسموتی ها
    • خوراکی های آرام بخش
    • دل نوشته ها و مطالب
    • کارهای هنری
    • محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما


    •     
      شماره : 228
      تاریخ مطلب :09:37 - 27/11/1394



        


      خورش قیمه


      طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید


      مواد لازم:

      گوشت خورشی: 500 گرم

      لپه: 200 گرم

      پیاز: 1 عدد متوسط

      لیمو عمانی: 4 عدد

      رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپخوری

      سیب زمینی خلال شده جهت سرخ کردن به میزان لازم

      نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم

      طرز تهیه:

      گوشت ها را به صورت قیمه ای خرد می کنیم، با مقدار کمی فلفل و روغن مزه دار می کنیم. لپه ها به مدت 2 ساعت درون آب خیس می کنیم.پیاز را نگینی خرد می کنیم درون رون تفت می دهیم تا سبک شود سپس گوشت را اضافه کرده و حرارت را زیاد می کنیم، گوشت را تفت می دهیم تا دور گوشت طلایی شود سپس حرارت را کم می کنیم. لپه را نیز به گوشت اضافه می کنیم، مقداری تفت می دهیم سپس فلفل و زردچوبه و رب را به خورش اضافه می کنیم خوب تفت می دهیم، مقداری آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا با حرارت کم خورش بپزد. نیم ساعت قبل از اینکه خورش کاملا آماده شود، لیمو عمانی ها را شسته، با چنگال سوراخ می کنیم و به خورش اضافه می کنیم. لحظه ای که خورش پخت به آن دارچین اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم.

      سیب زمینی ها را سرخ می کنیم و در زمان سرو روی خورش می ریزیم.



      تصاویر
      مطالب مرتبط
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      نظر شما در مورد این مطلب

      نام و نام‌خانوادگی
      پست الکترونیک
      متن نظر
      متن نظر وارد نشده   نام و نام‌خانوادگی وارد نشده  

      نظر دیگر کاربران




دارچینه
كليه حقوق قانوني سايت متعلق به وب سایت دارچینه مي‌باشد .
copyright 2014 by www.Darchineh.ir | All rights reserved