
مواد لازم:
آرد: 3 پیمانه
خمیر ترش: 1/4 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
گلاب: 1 قاشق سوپخوری
آب ولرم: 1 و 1/2 پیمانه
پوست پرتقال رنده شده: به میزان لازم
عسل: 2 قاشق سوپخوری
شهد به میزان لازم
طرز تهیه:
آرد، خمیر ترش، پوست پرتقال رنده شده و بکینگ پودر را در ظرفی با هم ترکیب می کنیم. گلاب و آب ولرم را به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا خمیر بدست آید. بعد روی ظرف را با حوله می پوشانیم و به مدت یک ساعت در جای گرم قرار می دهیم تا خمیر آماس کند.
شهد را همانگونه که برای گوش فیل آمادهه کردیم، آماده می کنیم.
روغن را در ظرفی ریخته، پس از اینکه داغ شد خمیر هایی به اندازه گردو برداشته و داخل روغن سرخ می کنیم و سپس در ظرفی که شهد در آن قرار دارد می اندازیم و روی آن عسل می ریزیم و در صورت تمایل با انواع مغزها تزیین می کنیم.